Nyjet-Arkivit për » Virna Lisa Pieralisi «

Virna Lisi (8 Nentor 1936 – 18 Dhjetor 2014) Gruaja

“Ka njimijë mënyra, o ndoshta edhe ma shumë për me e ba për vedi nji grua… Po asht nji e vetme, ajo që shkon përtej puthjes dhe vështrimit… Respekti!” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook