Nyjet-Arkivit për » Violinisti i çmendun «

Violinisti i çmendun (Fernando Pessoa)

Violinisti i çmendun (poezi nga Fernando Pessoa) Jo, s’u derdh prej rrugës së veriut dhe as prej rrugës s’jugut, jo! muzika e tij e vrazhdë ma s’pari herë erdh’e u derdh njasaj dite n’fshat U shfaq Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook