Nyjet-Arkivit për » Vigan që prehje nuk gjen «

Vigan që prehje nuk gjen – balladë nga Petraq Kolevica

Vigan që prehje nuk gjen… Balladë nga Petraq Kolevica në nderim dhe kujtim të Epikut më të Madh të Shekullit At Gjergj Fishtës... Ja dërgoj për kujtim At Zef Pllumit prej Petraq Kolevicës *** Mes Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook