Nyjet-Arkivit për » Vetvrasja «

Idhnaku Klosi nga Edison Ypi

Idhnaku Klosi nga Edison Ypi Ashtu e kam ditur edhe unë Dan; Që nuk flitet keq për të vdekurin. Për të vdekurin flitet vetëm mirë. Sepse i vdekuri nuk dëgjon, dhe nga Lexo Me Teper.

Nji vajzë… dy shkrime… nji vetvrasje… dhe dy milion dhimbje pezull

Irisi ishte vetëm… nga Albertina Jaçe Një shkrim ndërgjegjsues por edhe prekës për vajzën që u hodh nga kulla qiellore (Sky Tower) Irisi ishte shoqja jonë, studente e Fakultetit Ekonomik. Nuk ishim Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook