Nyjet-Arkivit për » Vetmia «

Robin Williams – Vetmia (1951-2014)

Robin Williams – Vetmia (1951-2014) “Mendoja se gjaja ma e trishtë e jetës asht me mbetë vetëm. Jo, nuk asht kjo! Kam zbulue se s’ka gja ma e keqe n’jetë se Lexo Me Teper.

Rainer Maria Rilke (1875-1926)

Rainer Maria Rilke (1875-1926) Në gjanat ma të thella e ma të randsishme, jena papërshkrueshmërisht vetëm… 

Jean Paul Sartre (1905-1980) – Vetmia

“Kur ndjehesh vetëm, dhe je krejt vetëm, tregon se je në shoqni të keqe…”

Bernardo Bertolucci (1940) – Vetmia

“Vetmia mund të jetë nji dënim i tmerrshëm ose nji fitore e mrekullueshme…”

Anton Çehov (1860-1904) – Martesa

“…Nëse i frikeni vetmisë, mos u martoni…!” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook