Nyjet-Arkivit për » Vejusha e Zezë «

Teatri i Karpës dhe Teatri i Tiranës – nga Paulin Paplekaj

Teatri i Karpës dhe Teatri i Tiranës. nga Paulin Paplekaj Në Karpën e vitit 2338 jeta vazhdonte1]... Von Barnatari një kandidat për dhandërr prej Akripe, kalon lumin e Drinit e del në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook