Nyjet-Arkivit për » “Veç Shqip” «

Dy fjalë për gjuhën shqipe… dhe nji poezi “Veç Shqip” Jozef Radi

Dy fjalë për gjuhën shqipe… dhe nji poezi “Veç Shqip n’mujsh” nga Jozef Radi Që gjuha shqipe asht gjuhë e vjetër, s’asht ndonji zbulim i imi, e as më takon me e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook