Nyjet-Arkivit për » Vdekja e Diktatorit «

Ideator i Letërsisë dhe Arteve tona… – nga Ismail Kadare – për vdekjen e Diktatorit…

Ideator i Letërsisë dhe Arteve tona… nga Ismail Kadare Ditën e vdekjes së Diktatorit… “Me dhimbjen e thellë të përgjithshme për humbjen e Udhëheqësit, shkrihet dhimbja e shkrimtarëve, artistëve e gjithë krijuesve Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook