Nyjet-Arkivit për » Vasil K. Dilo «

Mbrojtja e avokatit Dr. Vasil K. Dilo në procesin e komunistëve, në shkurt të vitit 1939 – nga Genci Hoti

Mbrojtja e avokatit Dr. Vasil K. Dilo në procesin e komunistëve, në shkurt të vitit 1939 nga Genci Hoti Mbrojtja e avokatit Dr. Vasil K. Dilo në procesin e komunistëve është pikërisht Lexo Me Teper.

Instituti Kyrias dhe “Foleja Kombëtare” – nga Genci Hoti

Instituti Kyrias dhe “Foleja Kombëtare” nga Genci Hoti Në Bibliotekën e Dr. Av. Vasil K. Dilo gjeta një broshure, në pamje të parë pa shumë pretendime, por që me tërhoqi vëmendjen për Lexo Me Teper.

“Protokolli i Korfuzit” në dorëshkrimet e dijetarit Dr. Vasil K. Dilo – nga Genc Hoti

“Protokolli i Korfuzit” në dorëshkrimet e dijetarit Dr. Vasil K. Dilo nga Genc Hoti Që shqiptarët e sotëm e dinë historinë e Shqipërisë për së mbrapshti do ta kuptojnë nga rreshtat e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook