Nyjet-Arkivit për » Vasfi Cane «

Ditët e vuajtjeve të mia… dhe Mihal Këshilli – nga Najada Spahiu – Dilo

Ditët e vuajtjeve të mia… dhe Mihal Këshilli nga Najada Spahiu – Dilo Ishte fillimi i vitit 1982. Sapo kisha mbaruar gjimnazin dhe isha e detyruar të filloja punë në bujqësi, aty Lexo Me Teper.

Për mihalin, mihalet dhe mihaleizimin e shoqërisë shqiptare… – reagim nga Jozef Radi

Për mihalin, mihalet dhe mihaleizimin e shoqërisë shqiptare… reagim nga Jozef Radi Mihal Ll. i përket nji kohe të hershme, rinisë sime ai iu shfaq ai një njeri i errët, e keqja Lexo Me Teper.

Ndrron jetë nji nga gratë fisnike të vuajtjeve – Xhemile Cane

Ndrron jetë nji nga gratë fisnike të vuajtjeve… Xhemile Cane (20 prill 1921 – 20 prill 2015) Xhemile Cane, u largua me hapa të ngadaltë prej kësaj bote, në të njëjtën dite Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook