Nyjet-Arkivit për » Ura e Tamarës «

Kelmendi – Mite dhe Legjenda

Kelmendi – Mite dhe Legjenda Lulja Bojësoleke (narcissus) Lulja bojësoleke, është nji lule e cila lulëzon në bjeshkët e Kelmendit. Për të përshkruar bukurinë e saj, banorët e Kelmendit kanë nji legjendë. “Zoti Lexo Me Teper.

Prek Cali… dhe Epopeja e Urës së Tamarës nga Ilir Seci

Prek Cali… dhe Epopeja e Urës së Tamarës nga Ilir Seci 71 vjet më parë, me 15 Janar 1945, Kreshniku i Malsisë Prek Cali ua vuri pushkën komunistëve te Ura e Tamarës… Festimi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook