Nyjet-Arkivit për » “Tradhëtia” «

Visar Zhiti (1952) – Tradhëtia

“Por njeriu tradhtohet vazhdimisht prej njeriut. .. Dhe kur gjysma ha gjysmën, s’bëhet më e tëra… - Më tha një plak që u plak burgjeve”

Arbana – tregim nga Ferdinand Laholli

Arbana – tregim nga Ferdinand Laholli (Nga Cikli “Savra në kujtimet e mia nga Gjermania”) Saçi i diellit përvëlonte atë fillim shtatori të vitit 1982, e nxënësit sado që tregoheshin gazmorë në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook