Nyjet-Arkivit për » Totalitarizmi «

E vërteta totalitare tek ligjërimi i Edi Ramës nga Fitim Zekthi

E vërteta totalitare tek ligjërimi i Edi Ramës nga Fitim Zekthi Totalitarizmat e çdo lloji kanë të përbashkët përpjekjen për të kontrolluar shoqërinë, legjitimuar kjo me ekzistencën e një të vërtete që Lexo Me Teper.

Poezia e Piro Kuqit një mesazh kundër regjimit totalitar nga Prof. Dr. Klara Kodra

Poezia e Piro Kuqit një mesazh kundër regjimit totalitar nga Prof. Dr. Klara Kodra Poezia e Piro Kuqit është mesazhi i një poeti që iu kundërvu regjimit totalitar dhe e pagoi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook