Nyjet-Arkivit për » Timo Flloko «

“I kërkojmë falje publikut për ‘krimet’ tona në filma” – intervistë me aktorin Timo Flloko

“I kërkojmë falje publikut për ‘krimet’ tona në filma” intervistë me aktorin Timo Flloko Në një kohë që në Shqipëri nuk është kërkuar ende falje për krimet e komunizmit, aktori Timo Flloko Lexo Me Teper.

Xhemal Broja, dramaturgu shkodran që luftoi kundër fashizmit, por u shkatërrua nga komunizmi!

Xhemal Broja, dramaturgu shkodran që luftoi kundër fashizmit, por u shkatërrua nga komunizmi! Dramaturg, pedagog, drejtor i Teatrit Popullor. Xhemal Broja, lindi më 24 mars të vitit 1918, në Shkodër, ku ndoqi Lexo Me Teper.

Jeta dhe teatri i një ish-komunisti… që u persekutua Aktori dhe regjizori Xhemal Broja – nga Elsa Demo

Jeta dhe teatri i një ish-komunisti… që u persekutua Aktori dhe regjizori Xhemal Broja nga Elsa Demo Gjithë çfarë ruhet në formën e kujtimeve nga Xhemal Broja, ndodhet në një shtëpi të Lexo Me Teper.

“Burrat e vërtetë nuk thonë kurrë më fal!” – libër i shkruar nga Jim Belushi

“Burrat e vërtetë nuk thonë kurrë më fal!” libër i shkruar nga Jim Belushi “Jemi krenarë… që jemi Shqiptarë… E duam vendin tonë, Shqipërinë… E dua Shqipërinë, pse jam Shqiptar, e flas Shqip!” Jim Belushi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook