Nyjet-Arkivit për » “Testamenti shpirtëror” «

“Testamenti shpirtëror” i Mitrush Kutelit nga Klodi Stralla

“Testamenti shpirtëror” i Mitrush Kutelit nga Klodi Stralla Një “Specie” në zhdukje… Këto ditë fillimviti, duke pasur pak me tepër kohë te lire, po lexoja diçka nga Mitrush Kuteli (Dhimitër Pasko) dhe, midis Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook