Nyjet-Arkivit për » Tema «

Linda Ihsani: Portret Postume Klara Buda

Linda Ihsani: Portret Postume Klara Buda – New York, Falenderoj autoren Buda, në përkujtimin e mikes time, Lindës…jr Linda Ihsani, jeta dhe vdekja e saj, janë metaforë e asaj pjese intelektuale që Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook