Nyjet-Arkivit për » Tahir Nure Lamaj «

Për Nënën time! nga Nevila Jaupaj


Për Nënën time! nga Nevila Jaupaj
 Ajo sot është në vend të parë në zemrën time… Deri dje kam pasë babin… pse dihet tashmë që lidhjet vajzë-baba janë më të fortat Lexo Me Teper.

Tahir Nure Lamaj – Jeta e një Patrioti! nga Kujtim Qazim Koculi…

Tahir Nure Lamaj – Jeta e një Patrioti!nga Kujtim Qazim Koculi… Me rastin e 80 vjetorit t ë Pavarësisë (1992) artikull i gazetës “Zgjimi” Trevllazëri dhe gjithë Vlora e kujtojnë Tahir Nure Lamaj Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook