Nyjet-Arkivit për » Tagjiburisi «

Detyra e tagjiburisit në rrethana të vështira nga rrëfimet e Lazrit

Detyra e tagjiburisit në rrethana të vështira nga rrëfimet e Lazrit Lazri ishte një rrëfimtar mjaft i këndshëm dhe i rrallë! Shpesh përmes ndonjë barcaletë, anekdote, ngjarjeje të vetën, paraleleje historike ose Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook