Nyjet-Arkivit për » Synopssis Elektoral «

Synopssis elektoral: 24 qershor 2013, nga Jozef Radi

Synopssis elektoral: 24 qershor 2013, nga Jozef Radi Shumica e shqiptarëve tashma u ka vënë kryq opinioneve, bindjeve, interesave dhe zemërimeve të veta dhe pret qetësisht (ç’eufemizëm) të shfaqet n’ekranet llomotitëse Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook