Nyjet-Arkivit për » Steve Jobs «

“Letërsia serioze do heronj të vërtetë” Arlinda Guma intervistuar nga Ben Andoni

“Letërsia serioze do heronj të vërtetë” Arlinda Guma intervistuar nga Ben Andoni Titulli “Terma humanitarë si fjala bombardim” të bën “të largohesh” pak nga libri ose të step disi. Por përgjatë faqeve, Lexo Me Teper.

Steve Jobs (1955-2011) – Pasioni i Punes

“E vetmja mënyrë më ba nji punë si duhet, duhet me e dashtë atë çka ban… Nëse s’e ke gjetë çka të përshtatet ty, vazhdo me e kërkue… dhe mos Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook