Nyjet-Arkivit për » Statuja e Lirisë «

Statuja e Lirisë – Simboli i New Yorkut dhe i Shteteve të Bashkuara – 28 tetor 1886

Statuja e Lirisë Simbol i New Yorkut dhe i Shteteve të Bashkuara 28 tetor 1886 Monumenti simbolik i New Yorkut, u përurua më 28 tetor 1886. Emri i saj origjinal është Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook