Nyjet-Arkivit për » Statistika «

Statistikat e dhimbshme të Ligjeve mbi Pronën… Albens Tabaku

Statistikat e dhimbshme të Ligjeve mbi Pronën dhe Tokën Albens Tabaku (D.M.) “…Në kohën e mashtrimit universal, të tregosh të vërtetën përbën një akt revolucionar” – George Orwell Nuk marr përsipër Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook