Nyjet-Arkivit për » Sophia Loren «

Gina Lollobrigida – Luigia Lollobrigida (1927-2023) – Diva e Kinematografisë dhe Bukurisë Italiane

Gina Lollobrigida – Luigia Lollobrigida (1927-2023) Diva e Kinematografisë dhe Bukurisë Italiane Gina Lollobrigida – Luigia Lollobrigida (Subiaco, 4 korrik 1927 – Roma, 16 janar 2023), e mbiquajtur edhe Bersagliera – u Lexo Me Teper.

Sophia Loren (1934) – Sensualiteti

“Sensualiteti (sex-appeal) asht pesdhjetë përqind ajo çka ti je, dhe pesëdhjetë përqind, ajo çka tjerët mendojnë se ti je…!”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook