Nyjet-Arkivit për » Sllobodan Miloshevic «

Takimi i parë me Dr. Rugovën dhe deklarata e Presidentit Chirac – nga Klara Buda

Takimi i parë me Dr. Rugovën dhe deklarata e Presidentit Chirac nga Klara Buda Studimet Universitare në Francë, në shkollën e “non-violencës” s’ka dyshim që kanë vulën e tyre, jo vetëm në Lexo Me Teper.

Koha kur u njoha me Aristidh Kolian – nga Artan Gjyzel Hasani

Koha kur u njoha me Aristidh Kolian nga Artan Gjyzel Hasani Kam pasur fatin e madh ta njoh nga afer këtë njeri të çmuar gjatë viteve që jetoja në Athinë. Ka qenë një Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook