Nyjet-Arkivit për » Sllatina «

Një përshëndetje… dhe pak nostalgji nga koha e fitorjeve… Edmond Hasani

Një përshëndetje… dhe pak nostalgji nga koha e fitorjeve… Edmond Hasani Me sa shihet po ikën pa lejen tonë dhe ky vit rrugaç, i padisiplinuar, që s’pyet fare për dëshirat tona, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook