Nyjet-Arkivit për » Simon Vrusho «

Simon Vrusho, njeriu që s’bëri kurrë kompromis me të keqen – nga Yzedin Hima & Namir Lapardhaja

Simon Vrusho, njeriu që s’bëri kurrë kompromis me të keqen In memoriam nga Yzedin Hima & Namir Lapardhaja Ditën e shtunë, më 09.02.2019, u nda nga jeta në moshë ende të re, Lexo Me Teper.

Muzeu “Solomoni” Berat… – tё dhёna e komente mbi Muzeut qё ende s’ka mbushur vitin!

Muzeu “Solomoni” Berat… tё dhёna e komente mbi Muzeut qё ende s’ka mbushur vitin Vizitorë dhe turistë nga 40 shtete: nga Japonia në Kanada, nga Argjentina në Suedi, nga Australia në Lituani, Lexo Me Teper.

Muzeu “Solomoni” në Berat, së afërmi… nga Simon Vrusho

Muzeu “Solomoni” në Berat, së afërmi… nga Simon Vrusho Duke qenë se, tani për tani, një muze për hebrenjtë në Berat ka pak gjasa të ngrihet nga Bashkia Berat apo drejtoritë që Lexo Me Teper.

Rrëfej… Pikante… – libri më i ri i Simon Vrushos

“Rrëfej… pikante”, është libri më i fundit i Simon Vrushos që u jepet lexuesve. Një libër i ndërtuar me të përditshmen dhe me të shkuarën, me personazhe të gjallë dhe Lexo Me Teper.

Bujku i Karbunarës dhe Kryebashkiaku i Romës ose Xhevahir Shehu dhe Francesco Rutelli nga Simon Vrusho

Bujku i Karbunarës dhe Kryebashkiaku i Romës ose Xhevahir Shehu dhe Francesco Rutelli nga Simon Vrusho Jemi në vitin 1997. Një grup emigrantësh shqiptarë nga Karbunara e Lushnjes, vendosur në Itali që nga Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook