Nyjet-Arkivit për » Sigurimit të Shtetit «

“Pa shkatërruar klerin, nuk e shtijmë dot në dorë Shkodrën”- publikohet dokumenti i Sigurimit te Shtetit

“Pa shkatërruar klerin, nuk e shtijmë dot në dorë Shkodrën” publikohet dokumenti i Sigurimit te Shtetit Publikohet dokumenti i 17 nëntorit 1946, ku jepet urdhri i Partisë për shkatërrimin e klerit katolik, Lexo Me Teper.

Sekretet e errëta të juristit që do të bëjë vetting-un!

Deri kur me pjellat e Sigurimit të Shtetit Po të shohësh gjithë karrierën e Kozma Llaqi Janos, kjo përzgjedhje e tij në Këshillin e Lartë të Prokurorisë, s’është tjeter veçse qershia Lexo Me Teper.

Shyqyri Çoku simbas dokumenteve dhe Arkivave… dhe dëshmive të atyre që pësuan prej tij… nga Kastriot Dervishi

Shyqyri Çoku simbas dokumenteve dhe Arkivave… dhe dëshmive të atyre që pësuan prej tij… nga Kastriot Dervishi Sot, po lexoja intervistën e ish oficerit Shyqyri Çoku, dhënë shtypit të përditshëm. U habita se Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook