Nyjet-Arkivit për » Shumica «

Epikuri – (341-270 p.K.) Shumica

S’kam pasë kurrë qëllim me i pëlqye shumicës… çka dëshirojnë ata s’e kam kuptue kurrë dhe ajo çka kërkoj unë, ka shumë diferencë për t’u kuptue prej tyne…
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook