Nyjet-Arkivit për » Shteti «

Vrasja e nji biznesmeni dhe nji shkrim i Artur Zhejit…

Vrasja e nji biznesmeni dhe nji shkrim i Artur Zhejit… Vrasja e Artan Santos, është fragment i një serie vrasjesh që kanë ndodhur në botën e biznesit shqiptar gjatë vitit 2014… Lexo Me Teper.

Immanuel Kant – Për Paqen e Përjetshme (filozofi)

Traktat filozofik Përktheu nga origjinali gjermanisht duke e krahasuar njëkohësisht edhe me përkthimet në anglisht, italisht dhe frëngjisht: Gaqo Karakashi Tiranë 2013 – Titulli i origjinalit: Zum ewigen Frieden Ein philosophischer Lexo Me Teper.

Fishta, shteti dhe dishepujt Frano Kulli

Fishta, shteti dhe dishepujt Frano Kulli Fishta, më 30 dhjetor 1940 do të mbyllte sytë e do të nisej për në botën e amshuar. I përcjellë me nderime si askush deri Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook