Nyjet-Arkivit për » “Shtëpia me dy çati” «

“Shtëpia me dy çati” i autorit Rezart Palluqi nderohet me çmimin “Azem Shkreli” në Gjermani

“Shtëpia me dy çati” i autorit Rezart Palluqi nderohet me çmimin “Azem Shkreli” në Gjermani Suksesi dhe vlerësimi që ka marrë romani i Rezart Palluqit, “Shtëpia me dy çati” si nga Lexo Me Teper.

Shtëpia me dy çati, si shtëpi e kulmeve të reja në kufijtë e vlerave universale të njeriut nga Agron Shele

Shtëpia me dy çati, si shtëpi e kulmeve të reja në kufijtë e vlerave universale të njeriut. nga Agron Shele   Romani “Shtëpia me dy çati” është vepra letrare më e fundit e Lexo Me Teper.

“Shtëpia me dy çati” – apel për paqen dhe reagim ndaj diktatit nga Adil Olluri

“Shtëpia me dy çati” - apel për paqen dhe reagim ndaj diktatit nga Adil Olluri “Shtëpia me dy çati” është vepra e radhës e shkrimtarit Rezart Palluqi, i cili i shfaqet opinionit Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook