Nyjet-Arkivit për » Shprehje Shkodrane «

Shprehje shkodrane, të vjetra dhe të reja

Shprehje shkodrane, të vjetra dhe të reja** ** -A ke pa nji pelë mát anë? -A ke pa me fjetë? -A je e marrë a t’vrasin çoraptë? (m. sh.) -A ke mujtë me fjetë? (h. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook