Nyjet-Arkivit për » Shpirt skllavi «

Faik Konica (1875-1942) – Shpirt skllavi

“Atyreve që lindin skllav, u është skllavëria si një natyr’e dytë dhe ata jo vetëm s’marrin vesh çdo me thënë liri, po ndiejnë një farë urrejtje për mprojtësit e lirisë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook