Nyjet-Arkivit për » Shoqëria Njerëzore «

Shoqëria njerëzore vetëm përsoset nga protestat… – nga Gëzim Çelhyka

Shoqëria njerëzore vetëm përsoset nga protestat… nga Gëzim Çelhyka Në këtë planet protestohet dhe vetëm protestohet. Po çdo protestë ka anën e saj të Hijes – Dhunën. Bota nuk njeh protestë/ demonstrim Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook