Nyjet-Arkivit për » Shkolla «

Një Urim djalit tim, Gridit… nga Iskra Thoma

Një Urim djalit tim, Gridit… nga Iskra Thoma Në pallatin 25, buzë Lanës në Bulevardin e Tiranës një grua e re priste të bëhej për herë të parë nënë. Ishte i vetmi maternitet, Lexo Me Teper.

Shkolla e Parë Shqipe në Shkodër në vitin 1638…

Shkolla e Parë Shqipe në Shkodër në vitin 1638… Shkollat e para shqipe janë hapur në Shkodër e rrethina, rreth 400 vjet më parë dhe shkolla e lartë të paktën 134 Lexo Me Teper.

10 Arsyet e zhvillimit të jashtzakonshëm të Japonisë!

10 Arsyet e zhvillimit të jashtzakonshëm të Japonisë! 1-Në Japoni, mësohet një lëndë mësimore nga klasa e parë deri në klasën e gjashtë që quhet “Rruga për tek Moralet”… ku nxënësit Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook