Nyjet-Arkivit për » Shkolla “Harry Fultz” «

Një shpikës si Mario!

Një shpikës si Mario! Ideja e veçantë e 17-vjeçarit, një asistent personal që të përgjigjet dhe të gjen çfarë ti do…   Pas një pune dymujore nxënësi i vitit të 2-të në degën Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook