Nyjet-Arkivit për » Shkëlzen Grami «

Epilog i librit “Enigma e një Brenge” nga Agim Hamiti

Epilog i librit “Enigma e një Brenge” nga Agim Hamiti 21 maj 1993 – Njëzetvjetori i revoltës Spaç ’73. Zhurma e disa autobusëve dhe veturave e prishi qetësinë e gropës së zymtë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook