Nyjet-Arkivit për » Sharl Piké «

Martesë e Artë (Noces d’Or) nga Lek Pervizi

Kur të respekton i Huaji… nga Jozef Radi Kurrë ndër shqiptarë nuk ka ndodhë që pushteti të jetë afër shqiptarëve… Sepse ideja e pushtetit, ka humbur kaherë idenë e afërsisë dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook