Nyjet-Arkivit për » Satira «

Nga poezia e Ali Asllanit – Zonja Lu!

Nga poezia e Ali  Asllanit Zonja Lu Një ditë dola për shëtitje, Afër udhës në varreza Pashë një zonjë më shumë habitje Veshur krejt me rrob’ të bardhë Duke i bërë veri një varri, Që ti bësh Lexo Me Teper.

Abdullahu ynë, ç’bëhet? – satirë nga Faik Konica

Abdullahu ynë, ç’bëhet? satirë nga Faik Konica Këtu e nj’a dhietë viet më parë, isha duke hyrë në Shqipëri me udhë të Sërbis. Në Zibefçe – emëri i kufirit – zbritmë. Me Lexo Me Teper.

Kriza… Tregim nga Edmond Hasani

Kriza… Tregim nga Edmond Hasani Më së fundi më ra edhe zgjebja! Kruhesha lart e poshtë si i çmendur dhe mallkoja veten duke menduar se të kruarat me filluan duke parë një Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook