Nyjet-Arkivit për » San Francesco d’Assisi «

San Francesco d’Assisi – Puna

  “Kush përdor vetëm duart për punë, quhet puntor… Kush përdor duar dhe mëndjen quhet artizan, po kush përdor duart, mendjen dhe zemrën ai quhet artist…” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook