Nyjet-Arkivit për » “Sa u tunt jeta” «

Musine Kokalari (10 shkurt 1917 – 13 gusht 1983) Biografi nga Arjeta Kokalari – 100 Vjetori i Lindjes

Musine Kokalari (10 shkurt 1917 – 13 gusht 1983) Biografi për Musinenë nga Arjeta Kokalari 100 Vjetori i Lindjes (mbështetur në vetë shkrimet dhe dorëshkrimet të saj)   Në 10 shkurt të vitit 1917, Lexo Me Teper.

Dasma gjirokastrite, mes traditës dhe modernes nga Entela Bani

Dasma gjirokastrite, mes traditës dhe modernes nga Entela Bani Një ceremonial, një spektakël i pasur, një ansambël ritesh, një kolorit i Gjirokastrës apo një mrekulli e zbehur shumë tashmë? Pavarësisht epiteteve, dasma Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook