Nyjet-Arkivit për » Rruga “Qemal Stafa” «

Koço Kota – Personalitet i madh në Historinë e Shtetit Shqiptar

Dr. Koço Kotta – Personalitet i madh në Historinë e Shtetit Shqiptar nga Harallamb Kotta “Demokracia, ndoshta gjënë më të mirë që ka është se po u mëson historinë e vërtetë Lexo Me Teper.

Edhe pak dritë mbi Hysen Shoshorin nga Kastriot Dervishi e Jozef Radi

Edhe pak dritë mbi dosjen Hysen Shoshori nga Kastriot Dervishi Në vijim të informacionit mbi dënimin e të ndjerit Hysen Shoshori, diçka rreth zbulimit, arrestimit dhe dënimit të tij. Hysen Shoshori nuk ka Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook