Nyjet-Arkivit për » Rrëfej jetën time «

Bedra në rrëfimet e përditshme të saj…

*** Mbase ishte viti 1982 Ne ishim dy vajza të reja, me shumë ëndrra, që thjesht na mbeteshin ëndrra… Të dyja jetonim në barakat e interrnimit, por që për “nevojat e shtetit” punonim Lexo Me Teper.

Bedra Kaba: Rrëfej jetën time… dhe tuajën (pjesa e II)

Bedra Kaba: Rrëfej jetën time… dhe tuajën (pjesa e II) 27 korrik 2013 Shtator 1977… jam në vitin e tretë të Gjimnazit… dhe do të nisemi nga Dibra për aksion njëmujor në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook