Nyjet-Arkivit për » Rrapi Mino «

Kujtesë për betejat për dekomunistizimin të shoqërisë Shqiptare – nga Muhamet Omari

Kujtesë për betejat për dekomunistizimin të shoqërisë Shqiptare nga Muhamet Omari Duke lexuar shumë postime rreth dekomunistizimit të shoqërisë postkomuniste shqiptare ku shfaqen idera, ankesa, teknika se si duhesh bërë procesi. Mendoj të ndihmoj sadopak Lexo Me Teper.

Fati i dy intelektualëve dhe jo vetëm i tyre Vasil dhe Petraq Xhaçka – nga Gazmend A. Bakiu

Fati i dy intelektualëve dhe jo vetëm i tyre Vasil dhe Petraq Xhaçka nga Gazmend A. Bakiu  -Në vitet ‘30 e deri në gjysmën e parë të viteve ‘40, letërsia, publicistika, periodikët, përkthimet, Lexo Me Teper.

14 Dhjetori, Dita që ndryshoi Fatin tim nga Mirush Osmani

14 Dhjetori, Dita që ndryshoi Fatin tim… nga Mirush Osmani Sot është 14 dhjetor 2014, dhe unë përkujtoj jo pa entusiazëm ditën më të Shenjtë të jetës sime: 34 vjetorin e Arrestimit Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook