Nyjet-Arkivit për » Rrafshnalta e Peshterit «

Tutini i Sanxhakut – vendstrehim i Mbretëreshës Teutë? nga Ismet Azizi

Tutini i Sanxhakut – vendstrehim i Mbretëreshës Teutë? nga Ismet Azizi A do të ndriçohet historia deri më tani e fshehur e Sanxhakut dhe a do të argumentohet se rrënjët e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook