Nyjet-Arkivit për » Rinia «

Rinia… Rindërtimi Fuqive Shpirtërore – Refleksion Filozofik nga Isuf Luzaj

Rinia… Rindërtimi Fuqive Shpirtërore Refleksion Filozofik nga Isuf Luzaj Në fillim të librit shkruhet: Ua dedikoj dëshmorëve dhe martirëve të kombit…   Rinia është majaja që ngre brumin, bën bukën dhe mbrun moralin e Lexo Me Teper.

Charlie Chaplin (1889-1977) – Rinia

“Nuk do të kishte periudhë ma t’bukur se Rinia, veç sikur do t’na vinte pak ma vonë në jetë…!”

Franz Kafka (1883-1924) – Rinia

“Rinia asht e lumtun sepse ajo ka aftësinë me e pa bukurinë. Kushdo që asht në gjendje me e ruejtë aftësinë me e pa të bukurën, ai nuk mplaket kurrë…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook