Nyjet-Arkivit për » Revista Minerva «

Nata e terrorit komunist e 12 nëntorit 1944 – Si u ekzekutuan nëpër Tiranë, figurat e kombit

Nata e terrorit komunist e 12 nëntorit 1944 Si u ekzekutuan nëpër Tiranë, figurat e kombit Përkujtohen sot nga historia, viktimat e regjimit komunist të vrarë natën e 12 nëntorit 1944 në Lexo Me Teper.

Ernest Koliqi dhe “Minerva” e Nebil Çika – 1933 – dy pamje

Ernest Koliqi dhe “Minerva” e Nebil Çika – 1933 Vet-Vetes nga Ernest Koliqi (Minerva) Nga prehni i nanës me sa shpresë u nise mbi udha t’gjata për nën qiella t’hueja Shtegtar Lexo Me Teper.

Si e krijoi Perëndia Gruan – nga Gojdhënat e popujve…

Si e krijoi Perëndia Gruan (nga Gojdhënat e popujve) Kur Perëndija e Zjarrit desh të krijojë gruan pa me dëshpërim se të gjithë materialet i kishte harxhuar për krijimin e burrit… Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook