Nyjet-Arkivit për » Revista Hylli i Drites «

Krist Maloki – Kritik dhe polemist i shquem… nga Agim Morina

Krist Maloki Kritik dhe polemist i shquem… (Prizren, 8 prill 1900 – Graz, 24 Nëntor 1972) nga Agim Morina Shpëtimtari i Kombit” në këtë pikëpamje (kulturore), duhej të kishte sot një fantazi krijuese si Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook