Nyjet-Arkivit për » residiumi i Kuvendit Popullor «

Nëpër stacione të jetës së Poetit Havzi Nela

Nëpër stacione të jetës së Poetit Havzi Nela (20 shkurt 1934 – 10 gusht 1988) -Havzi Nela u lind më 20 shkurt 1934. -Kur qe vetëm nëntë vjeç i vdes i ati; dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook