Nyjet-Arkivit për » Reshat Alia «

Shuku i letrës dhe pikëlotja e babait… nga Zamir Gjurgji

Shuku i letrës dhe pikëlotja e babait… nga Zamir Gjurgji homazh në ditën e baballarëve “Sa herë që të duhet të ndërrosh rrobat, vari te të palarat prapa derës së banjës”, ishte avazi Lexo Me Teper.

Si u grabit ari nga pushteti komunist në Shqipëri nga Kastriot Dervishi

Si u grabit ari nga pushteti komunist në Shqipëri nga Kastriot Dervishi Një ndër krimet më të njohura të regjimit komunist në Shqipëri, me karakter sa ekonomik aq edhe politik, është edhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook