Nyjet-Arkivit për » Refleksion Artistik «

Tezja ime delvinjote dhe Llahinkat – Refleksion artistik mbi tradita e kohra – nga Avni Delvina…

Tezja ime delvinjote dhe Llahinkat… Refleksion mbi tradita e kohra nga Avni Delvina  Këtë grafikë  e bëra i nxitur nga një shkrim i Frank Shkrelit,  mbi vizitën e ndërkombëtarëve në selinë e PD-së. Tezja e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook